Participante (Encuentro Cataluña)

Carles Campuzano i Canadés

PCarles Campuzano i Canadésortaveu del Partit Demòcrata i Portaveu adjunt del Grup Mixt al Congrés dels Diputats.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. S’inicià en política a la Joventut Nacionalista de Catalunya, organització de la qual en va ser Secretari General (1989-1994) i President (1994-1996). Regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (1987-1991). Entre 1986 i 1992 va treballar al Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya.  Diputat al Parlament de Catalunya (1992-1995). Diputat al Congrés dels Diputats des de 1996. Portaveu del Partit Demòcrata al Congrés dels Diputats.

Ha impulsat diverses iniciatives en el camp cultural i col·labora activament en projectes de caràcter social. President de la Fundació ACSAR ( Associació Catalana de Solidaritat i Ajuda al Refugiat) que centra la seva tasca en matèria d’immigració, asil i refugi. Membre del Consell Assessor de la Fundació Catalana de l’Esplai, del Consell Assessor de l’Observatori del Tercer Sector, membre del Consell Assessor del Centre de Reflexió Deba-t i del Consell Assessor de la Fundació Formació i Treball, entre d’altres entitats socials.