Participante (Encuentro Cataluña)

Kristian Herbolzheimer

Kristian HerbolzheimerKristian Herbolzheimer (Barcelona, 1970) ha treballat els darrers 20 anys com analista i activista en processos de pau, primer a l’Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona (2000-2007), i posteriorment a l’organització internacional Conciliation Resources (2009-2018). Des del passat mes de setembre  és el director de l’Institut Català Internacional per la Pau, una institució creada l’any 2009 pel Parlament de Catalunya amb el propòsit de fomentar una cultura de pau. Enginyer Tècnic Agrícola per la Universitat de Lleida (1994), té una diplomatura en cultura de pau per la UAB (2001) i un màster en estudis internacionals de pau per la universitat de Notre Dame (Indiana, EUA, 2009). Ha estat observador i assessor de les negociacions de pau entre el govern de Filipines i el Front Islàmic d’Alliberament Moro (MILF, 2009-2014), i promotor d’iniciatives de participació ciutadana en processos de pau de Colòmbia, Filipines i el País Basc.