Participante (Encuentro Cataluña)

Esther Vera

Esther VeraÉs periodista i politòloga especialitzada en relacions internacionals. En tots dos graus està llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva trajectòria professional l’ha portat a treballar en ràdio, televisió i premsa. Com a periodista es va iniciar a la ràdio i posteriorment a la Secció d’Internacional de Televisió de Catalunya, on va fer de reportera cobrint esdeveniments relacionats amb la política europea i nord-americana. Amb una amplia experiència professional ha treballat a Catalunya Ràdio, TV3, el diari Avui, CNN+, a El País, Cuatro, com assessora especial i cap de Gabinet de l’ex conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *