Participante (Encuentro Cataluña)

Mario Romeo Garcia

Mario Romeo GarciaNascut a Lleida. Jurista i notari. President de l’associació La Tercera Via: Diàleg i Acord i també de la plataforma Portes Obertes del Catalanisme. Llicenciat en dret per la Universitat de Deusto. Desenvolupa una activitat cívica com a President de l’associació La Tercera Via: Diàleg i Acord, des de la seva fundació (2014). La Tercera   Via es defineix com una associació «pluralista i apartidista«, articulada sobre la «necessitat de trobar una sortida realista a l’actual situació de bloqueig en les relacions institucionals i polítiques de Catalunya amb el conjunt d’Espanya«. Portes Obertes del Catalanisme es defineix com una plataforma que “promou el catalanisme com un espai social, polític, plural, obert i integrador compartint la diversitat d’aspiracions de la societat catalana, amb voluntat cívica de convivència amb el conjunt d’Espanya i participant activament en la governabilitat de l’Estat”. Mario Romeo és també Secretari del Patronat de la Fundació Ernest Lluch des de la seva creació (2001). Exerceix també de President de la Fundació Esport i Ciutadania (FEiC), que es va fundar al (2007).