Participante (Encuentro Cataluña)

Montserrat Iniesta

Montserrat IniestaAntropòloga especialitzada en la interpretació i la gestió del patrimoni cultural i les polítiques públiques de la memòria. Va quedar finalista del Premi Josep Vallverdú amb «Els Gabinets del Món. Antropologia, museus i museologies» (Pagès Ed., 1994). Va estudiar gestió del patrimoni a l’École nationale du patrimoine de Paris (avui Institut national du patrimoine). Ha estat autora de projectes museològics, conservadora en cap del Musée de Cerdagne, i directora-gerent del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (VINSEUM), així com membre de l’equip redactor del projecte del Memorial Democràtic de Catalunya i assessora de la Universitat Nacional y del Centro Nacional de Memoria Histórica de Colòmbia. Des del setembre de 2017 dirigeix El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *